reacties.

Jessie heeft zowel voor ons huidige woning als voor onze nieuwe woning een ontwerp gemaakt en we zijn over beide zeer enthousiast.

Onze smaak is juist vertaald en de indelingen en ontwerpen zijn verrassend. Bedankt Jessie.

Maikel + Daniëla

We wilden onze kleine keuken vernieuwen. Maar ja, wat kun je doen met een hokje van 2 bij 3 meter? Nou: heel veel, met dank aan Jessie en haar profi interieuradvies.

Ons bezoek vraagt nu zelfs of we onze keuken hebben uitgebouwd.

Ida Sluiskes

Wij hebben Jessie ingeschakeld omdat we niet tevreden waren met het zitgedeelte in onze woonkamer. Jessie had allerlei materialen en boeken met voorbeelden van behang, verf en woonaccessoires mee. Na een uur hadden wij genoeg tips en ideeën om aan de slag te gaan. Met relatief kleine aanpassingen hebben we een totaal andere woonkamer die lichter en ruimer oogt en waar we super tevreden mee zijn.

Rachel + Matthijs

Jessie luistert goed naar je wensen en kijkt goed naar alle opties die er zijn.
Ze geeft echter ook aan als bepaalde wensen niet haalbaar zijn en komt dan met goede alternatieven (in ons geval hadden we de wens voor een hoekbank, maar Jessie gaf aan dat dit niet zo mooi uit zou komen).

Het woonplan is in meerdere stapjes uit te voeren. Dus niet zodanig dat je ineens alles op de kop moet zetten. Zo kun je de kosten om je woonplan in de praktijk te brengen, spreiden.

Leontien

Ik keek altijd met een verlangend gevoel naar programma’s als VT wonen, maar dacht dat zo’n make-over voor ons niet zou zijn weggelegd. Tot ik mijzelf een uurtje mee-denk advies van Jessie gunde. Oké, dat uurtje werden er een paar meer, maar het heeft ons zóveel opgeleverd! De adviezen waren praktisch, op ons afgestemd en we kregen er zelfs een voorbeeld boodschappenlijstje met prijsindicatie bij. Op deze manier konden we de uitgaven goed in de hand houden en genieten we nu van een volledig nieuwe woonkamer-keuken.

De tips die Jessie gaf…. we hadden ze zelf niet kunnen bedenken. Een woning inrichten is echt een vak apart. Wij zijn super tevreden!

A. Eeltink

De betrokkenheid van Jessie sprak ons erg aan. Zo kregen we een paar dagen na ons advies aan huis nog een mail met tips voor accessoires die goed zouden passen in het geheel. Erg handig en meedenkend!

We vragen Jessie absoluut weer als we met een nieuwe woonvraag zitten. De snelheid en betrokkenheid spreekt ons erg aan.

We wilden een totale facelift van de woonkamer met een ruimtelijke, functionele en praktische indeling. Verder wilden we een sfeervol geheel met aandacht voor de toekomst (rollatorproof).

Jessie heeft een professionele aanpak en opstelling. Ze biedt een luisterend oor, ruimte voor discussie en overleg.
Met een voor ons verrassend resultaat, waar we zeer tevreden mee zijn!

Harry + Willy

Jessie bood deskundig advies ten aanzien van onze verschillende smaken.
Vanwege Jessie’s gedegen en betrokken aanpak, zouden we haar zeker aanbevelen bij anderen.
Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat!

Familie K. te Lichtenvoorde

Wanneer je positief verrast wilt worden over de mogelijkheden van je woning raden wij het aan om hulp in te schakelen van Jessie. Ze houdt rekening met de wensen die er zijn en weet, ondanks smaakverschillen, een plan te presenteren waarin alles samenkomt. Ze kijkt met een frisse blik naar de mogelijkheden die er zijn in plaats van de onmogelijkheden en brengt ook zaken ter sprake waar je zelf misschien niet direct aan denkt zoals verlichting.

Haar enthousiasme werkt enorm aanstekelijk; van vragen over meubels en extra bergruimte werd het in ons geval een complete renovatie van woonkamer en keuken waar we tot op de dag van vandaag van genieten. Mocht er een volgend project op ons pad komen, dan zullen we zeker weer de hulp van Jessie inschakelen!

Anke + Rens

meer weten?

Heb je nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake?
Neem dan gerust contact met me op!