over Jessie

 

Jessie te Grotenhuis:
interieurontwerper, stylist, projectmanager. Dromer, ambitieus, fanatiek.
Zwemt veel en hard, fotografeert, klust graag en houdt wel van een feestje. En van trektochten.

Is eigen…
…zinnig
…aar
…wijs.

Adviseert, ontwerpt, realiseert, geeft workshops. Werkt voor particuliere en zakelijk opdrachtgevers.


Voordat ik mijn eigen bedrijf startte, werkte ik in de IT. Daar leerde ik hoe je projecten gestructureerd aanpakt – maar ook dat ik graag meer van mijn creativiteit wilde inzetten. Daarnaast was werken in loondienst de bevestiging van wat ik altijd al geweten heb: ik wil zelfstandig ondernemer zijn. En dus besloot ik mijn hart te volgen. Met mijn opleidingen op het gebied van binnenhuisarchitectuur en mijn passie voor inrichting en ontwerp werd byJessie. een feit. Nu doe ik wat ik het liefste doe en het beste kan: interieurs ontwerpen die net zo lekker zitten als een maatwerk jas.

 

Ik help mijn klanten hun wensen te vertalen naar een perfect passend interieur. Je leert anders te kijken naar inrichting en indeling. We onderzoeken alle opties en oplossingen, en vervolgens maak ik een ontwerp dat matcht. Met altijd: een basic ondertoon, efficiënte indeling en multifunctionele toepassingen. En natuurlijk: mooi.

Tijdloos eigentijds, daar ga ik voor. Van uitsluitend vluchtige woonmode, dure merken en exclusief design word ik niet per se vrolijk. Maar van natuurlijke materialen, duurzame en efficiënte oplossingen wel! Mijn hart maakt een sprongetje bij verweerd en verroest, oud met nieuw, DIY, contrasten en texturen. Smullen met de ogen, mmm…

Het is mijn overtuiging dat een fijne leefomgeving bereikbaar is voor iedereen. Ook voor jou. Want lekker leven en wonen gaat niet om de nieuwste trends, maar om jou als mens. Ik help je te ontdekken wat jij wilt, wat bij jou past en hoe mooi dat eruit kan zien. Om zo een plek te creëren waar je echt graag wilt zijn.

Nieuwsgierig naar meer? Volg me op Facebook of Pinterest. En heb je een vraag voor me of advies nodig, dan kijk ik graag met je mee. Mail of bel, en dan spreken we elkaar. En bestel alvast een gratis setje van mijn ColourCards om inspiratie op te doen.
Free Eye Candy! 🙂

Facebook

 

Jessie te Grotenhuis – Zuiderlaan 4 – 7122 AC Aalten – Tel. 06 – 50 26 66 98 – info@byJessie.nl